Ouderraad

De ouderraad

Doel van de ouderraad

De ouderraad zet zich in in voor de leerlingen, het onderwijs op school, de bekendheid van de school en is een aanspreekpunt voor ouders.

Daarnaast ondersteunt de raad het team. Er iseen vrije dialoog met de directie, zodat onderwerpen zonder belemmeringen besproken kunnen worden. De rol van de ouderraad is adviserend. 

De leden

  • Dettie Ajubi, voorzitter van de ouderraad en actief lid sinds 2018, woont 30 jaar op Curaçao en heeft ouderraad ervaring. Zij heeft één dochter op Vespucci, in havo 4.

  • Jeannette Pot, is actief lid sinds 2016, verzorgt de notulen en woont 20 jaar op Curaçao. Jeannette heeft één zoon op het Vespucci College.

  • André Blaauw, woont 26 jaar op Curaçao, is zelfstandig ondernemer en heeft een technisch achtergrond. André heeft één zoon in de brugklas en is een nieuw lid.

  • Milena van der Woud, woont sinds december 2018 op Curaçao, werkt in het hotelwezen en heeft twee dochters op Vespucci. Milena is sinds september lid.

  • Wendy Geurts, is sinds augustus 2019 op Curaçao en heeft een juridische achtergrond. Wendy heeft twee dochters op het Vespucci College en was in Nederland al actief als lid van de Ouderraad.

  • Menno Bekman, woont 10 jaar op Curaçao en heeft een financiële achtergrond. Hij heeft één zoon op het Vespucci College en was tot vorig schooljaar actief in de ouderraad/denktank van een middelbare school op Curaçao.

U kunt de ouderraad mailen op ouderraad@vespuccicollege.net

Op de foto van links naar rechts:

Menno Beckman, Milena van der Woud, Leonie van Bezooijen (geen lid meer), André Blaauw, Jeannette Pot, Dettie Ajubi en Wendy Geurts

page3image25880

Agenda
Facebook feed
Aansluiting Nederland
  • Aansluiting bij de praktijk van het Nederlandse voortgezet onderwijs heeft, gezien de primaire doelgroep van de school, prioriteit bij de inrichting van ons onderwijs.
Over ons
  • Bij ons op school wordt volledig Nederlands onderwijs gegeven volgens de Nederlandse wetgeving. De school is aangesloten bij de Stichting NOB en valt onder het toezicht van de Nederlandse onderwijsinspectie.
Contact Info