Links

PERMANENT OF VOOR KORTE TIJD NAAR CURAÇAO OF NAAR BONAIRE?

Het regelen van de school-inschrijving voor de kinderen is belangrijk. Zelfs een verplicht onderdeel bij bij uw emigratie naar Curacao.
Het regelen van de overige issues m.b.t. uw emigratie (die vaak met elkaar samenhangen) is minstens zo belangrijk.

Na Kaminda is hier bedreven in en adviseert / regelt elk afzonderlijk onderdeel moeiteloos voor u. Laat u correct informeren.

Na Kaminda is gevestigd op Curaçao maar biedt tevens vanuit Nederland een compleet pakket aan praktische diensten en totaalbegeleiding. Ongeacht of u alléén, met uw familie, voor uw werk, als stagiaire, expat of als zelfstandig ondernemer naar Curaçao of één van de BES-eilanden gaat.

Bijzonder is dat Na Kaminda een brede range van diensten verleent in een modulair systeem; onze klanten nemen slechts die onderdelen af waaraan ze zelf de meeste behoefte hebben.

Om een paar dingen te noemen: uw boedelverscheping, de gehele toelatingsprocedure, een woning, de oprichting van uw eigen bedrijf, een auto bij aankomst tm zelfs een mobiel tel.nr of een locale postbus vóór vertrek bezoek onze website op:
http://nakaminda.net

SCHROEDERSCHOOL

Agenda
Facebook feed
Aansluiting NED
  • Aansluiting bij de praktijk van het Nederlandse voortgezet onderwijs heeft, gezien de primaire doelgroep van de school, prioriteit bij de inrichting van ons onderwijs.
Over ons
  • Bij ons op school wordt volledig Nederlands onderwijs gegeven volgens de Nederlandse wetgeving. De school is aangesloten bij de Stichting NOB en valt onder het toezicht van de Nederlandse onderwijsinspectie.
Contact Info